4058 8020

lyt med i processerne

Masterclasses på tværs

Kan klassiske musikere lære fra elitesport? Bliver forsikringsbranchen inspireret af at danse? Kan fodboldspillere styrke sammenspil vha. improvisationsteknikker fra teater? Det undersøger vi i denne podcast, hvor vi følger professionelle udøvere indenfor musik, teater, dans, sport og erhverv, når de kommer på masterclass i et andet fagfelt, end deres eget.

Hør epiosderne her eller på spotify eller apple podcast. 

Episode 1: Chimp eller champ?

Musikere på sportsmasterclass

Hvad er bedst, når man yder toppræstation: at vælge den sikre vej uden risici eller den mere udfordrende vej? Et afsnit om præstation og sårbarhed. Og om hvordan en gruppe klassiske musikere arbejder med sportsbegreberne chimp-mind og champ-mind for at omfavne nervøsitet og holde kontakten til sine værdier i pressede situationer.

Episode 2: Præstation, ubehag og isterninger

Skuespillere på sportsmasterclass

I dette afsnit kommer vi helt tæt på, når en gruppe skuespillere gennemgår en ubehagelig øvelse, der får dem til at opdage nyt omkring deres toppræstation. Med kyndig vejledning af en sportspsykolog, reflekterer skuespillerne over deres måde at håndtere pres og ubehag som individ og i gruppe. Du kan selv være med i øvelsen… hvis du tør.

Kontakt os